Ημερίδα Health, Safety & Environment

Περισσότερα από 100 στελέχη του ευρύτερου επαγγελματικού χώρου  παρακολούθησαν την 3η Ενότητα του συνεδρίου που διοργάνωσε η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics σε  συνεργασία με το Operation Center με θέμα:

"Οι προκλήσεις στην ΨΥΧΡΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ για το  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ", το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  1 Δεκεμβρίου 2020.

Οι εισηγητές τις ημερίδας ανέλυσαν τις ενέργειες που πρέπει να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις του κλάδου της ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ το 2021, με σκοπό τον εναρμονισμό με τους κανονισμούς της EU.  Στο διαδικτυακό Panel συμμετείχαν  ο κ. Γιάννης Γιαρέντης, Πρόεδρος και Διευθύνων  Σύμβουλος του ΔΑΠΕΕΠ, εκπρόσωπος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο Δρ. Παναγιώτης Γραμμέλης Δ/ντής Ερευνών Ι.Δ.Ε.Π. / Ε.ΚΕ.Τ.Α, ο κ. Αθανάσιος Βαμβακάς Smart Grids Director Intracom ,ο κ. Παναγιώτης Μουρτοπάλλας Δ/νων Σύμβουλος MGD και ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, εταίρος ENVIROMETRICS ΕΠΕ, τον συντονισμό της Ενότητας είχε η κα. Μαίρη Ευθυμιάτου  Chief Editor SUPPLY CHAIN & LOGISTICS.

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics προγραμματίζει στις 20/1/2021 λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το θέμα της Πράσινης Εφοδιαστικής, ημερίδα με θέμα: "Ενεργειακές Προκλήσεις στις Υποδομές της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Περιβάλλον".